Rabu, 20 Juni 2018

Beauty Blogger onthult hoe je acne kunt elimineren met bananenschil

http://smartdetoxsynergybandung.com/jual-smart-detox-di-pasir-kaliki-cicendo-kota-bandung/

Beauty Blogger onthult hoe je acne kunt elimineren met bananenschil

 

Gezichtsbehandelingen met natuurlijke ingrediënten lijken door de vrouwen te beginnen. Een aantal beautybloggers maken vaak tutorials op Instagram. Naast Farah Dhukai zijn andere bloggers die graag schoonheidstips geven natuurlijk, Habiba. Enige tijd geleden deelde hij hoe hij zich moest ontdoen van acne met bananenschil. In een korte video geüpload naar Instagram, laat Habiba de weg zien, evenals echt bewijs dat bananenschil echt de voordelen van schoonheid heeft. De eigenaar van het @makeupholic_moon-account zegt dat de ingrediënten die vaak keukenafval worden, binnen enkele uren acne kunnen elimineren. Hij stelde ook voor dat deze techniek op u wordt toegepast die acne vóór de belangrijke dag heeft.

 

Mijn persoonlijke mening, ik ben verrast dat acne binnen een paar uur verdwijnt. De ontsteking neemt af en de volgende ochtend verdwijnt mijn acne volledig. Elk huidtype is verschillend, afhankelijk van flexibiliteit en gezondheid, maar ik stel voor dat ik het probeer om uit te zoeken of het voor jou werkt, zegt Habiba.

 

Vrouwen uit Los Angeles, VS, zeiden dat het de huid van een banaan moest gebruiken die niet te rijp was. Banaan als deze nog steeds geel is maar zwarte vlekken heeft. Het enige wat u hoeft te doen is de huid afknippen om kleiner te worden. Hierna wrijf je de stukken over de overgroeide acne. Doe het een tijdje en laat de bananenschillen dan twee uur in het gebied blijven. Daarna wrijft Habiba opnieuw totdat de bananenschil bruin is. Vervolgens adviseert de blogger je hem niet 's nachts te laten wassen voor maximale resultaten. Je kunt ook je gezicht 's morgens schoonmaken. Wanneer Habiba eindelijk de bananenschil van het gezicht verwijdert, is het duidelijk of de acne die eerder op haar neus werd gezien, verdwijnt.

 

Misschien denken sommigen van jullie dat deze manier niet hygiënisch is en niet noodzakelijkerwijs succesvol. Maar vrouwen met meer dan 28.000 volgers zeiden dat de techniek was gevalideerd door artsen, hoewel het niet klinisch is bewezen. Bananenhuid zou schoonheidsvoordelen hebben omdat het antioxidanten bevat die de huid kunnen verfrissen en ontstekingen kunnen verminderen. (ami / ami)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar